Update 27-11-2021
CORONA-UPDATE
Naar aanleiding van de persconferentie van gisterenavond zijn er aangescherpte coronaregels tot en met zaterdag 18 december.
Er geldt een sluitingstijd?? voor alle binnen- en buitensportsportaccommodaties tussen 17.00 en 05.00 uur.
Amateursport (wedstrijden en trainingen) is helaas tussen 17.00 en 05.00 uur niet? meer toegestaan.
Voor publieke binnenruimtes van sportlocaties zoals sportkantines, kleedkamers en toiletten, is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar.

Bij verplaatsing binnen een locatie waar een CTB geldt, is het dragen van een mondkapje ?? verplicht. De 1,5 meter afstand geldt te allen tijde (hiervoor gelden uitzonderingen. Zie link onderaan dit schrijven), zoals in de sportkantines. Dit heeft effect op het aantal bezoekers. Er kunnen minder mensen binnen zijn.
Wij mogen nog steeds geen publiek ontvangen tijdens trainingen en wedstrijden. Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn.
Individueel buiten sporten in de openbare ruimte na 17.00 uur is gewoon mogelijk.

Georganiseerd buiten sporten na 17.00 uur is toegestaan met maximaal 4 personen (exclusief instructeur) en op 1,5 meter afstand. Op de 1,5 meter verplichting zijn uitzonderingen. Zie onderaan dit schrijven hiervoor de link.
Topsporters (zoals die sinds medio december 2020 zijn gecommuniceerd) mogen wel trainen en wedstrijden spelen na 17.00 uur. Zonder publiek.